Menu

News

  • 26 October 2023 – The Trendlines Group have established Startup Shield to invest in some of Israel’s outstanding portfolio companies to extend the financial runways of otherwise strong companies so that these companies will survive, progress, and be positioned to raise additional capital when market conditions stabilize. Startup Shield represents an outstanding opportunity for investors to share in a portfolio of substantially de-risked companies at attractive, discounted valuations, while at the same time to support them in a time of crisis. | For more information, contact Steve Rhodes (steve@trendlines.com) or Todd Dollinger (todd@trendlines.com).

From The Netherlands:

  • Op 7 oktober 2023, op Shabbat en Simchat Torah, precies 50 jaar na de Yom Kippoer oorlog, was de wereld getuige van de grootste moordpartij op Joden op één dag sinds de Shoah. De Nederland-Israel Kamer van Koophandel veroordeelt deze brute gewelddadigheden ondubbelzinnig en zonder enige reserve. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en naar de families van de ontvoerde Israëli’s. Gerechtigheid is nodig als reactie op dit pure kwaad. De definitieve uitschakeling van de terreurgroep Hamas, die het vermoorden van Joden en de vernietiging van de staat Israël tot doel heeft, is nodig. Er is ook dreiging op andere fronten, vanuit Libanon/Hezbollah en vanuit Syrië, dit alles gesteund door het misdadige regime in Iran. De Nederland-Israel Kamer van Koophandel staat achter Israël en haar recht tot zelfverdediging, nu en in de toekomst.
  • 15 september 2023 – Het bestuur van NICC wenst u shana tova oemetoeka.

  • Op 16 mei 2023 waren bestuursleden Jan Hak en Eppo Bruins aanwezig bij de pre-meeting van de fCN missie die 5 tot 9 juni gaat plaatsvinden. Het bestuur van de NICC heeft fCN geadviseerd bij de samenstelling van de missie en het organiseren van de pre-meeting. De pre-meeting werd gehouden in de Israëlische ambassade in Den Haag met ambassadeur Modi Ephraim als gastheer. Tijdens de meeting werd door de Economisch Attaché alvast een inkijkje gegeven in de geheimen van Israël als startup en scaleup nation.

From Israel:

 

About the Ambassador: